سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ 04 November 2025
يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۹
کد خبر: ۹۴۷۷۱
نخستین نشست خبری محمد کبیری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به منظور گزارش عملکرد ۶ ماهه، ۱۱ خردادماه با حضور خبرنگارهای داخلی و خارجی در جزیره کیش برگزار شد. کبیری در این نشست پیرامون مسائل مختلف صحبت کرد و به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد. او با تشریح برنامه‌های این سازمان برای تبدیل جزیره به الگوی ملی منطقه آزاد نسل هفتم از شکسته‌شدن رکورد جذب سرمایه سه ساله اخیر خبر داد.

کبیری گفت: «۱۳ طرح سرمایه‌گذاری در ۶ ماه گذشته به ارزش ۳۳ همت جذب شد که میزان آن رقمی برابر با کل سه سال قبل بود و بالاترین رکورد جذب سرمایه سه ساله اخیر شکسته شد.»

 در ادامه این نشست، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پاسخ به خبرنگار فراز در مورد برنامه سازمان منطقه آزاد کیش برای جذب گردشگر در فصل‌های کم‌رونق گفت: «در‌این زمینه برنامه‌های مختلفی در چند بخش مختلف داریم. مذاکره با ایرلاین‌ها، تامین مالی مناسب برای سفر اقساطی اقشار مختلف مثل کارمندان و بازنشستگان، برگزاری رویدادهایی با توانایی جذب گردشگر و در نهایت، تبلیغات و برندینگ جزیره کیش از جمله مهم‌ترین این برنامه‌ها است».

 

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ادامه داد: «البته که تبلیغات بر عهده سازمان منطقه آزاد کیش است اما اگر کمک رسانه‌ها باشد، حتما تصویر بهتری را از کیش ارائه خواهیم کرد».

کبیری در این باره اضافه کرد: «در این راستا توافقاتی با رسانه‌های رسمی و غیررسمی و شاید حتی با صداوسیما خواهیم داشت».

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

این روزها همه از OCD حرف می‌زنند؛ چرا؟

آمار جمعیت جهان واقعی است با تخمینی؟

ادعای ثابتی؛ ارتباط بابک زنجانی با فیلتر تلگرام | + ویدیو

۴۶ سال پس از تسخیر سفارت آمریکا در تهران؛ هنوز وقتش نشده بگوییم این کار درست بود یا غلط؟

آغاز تولید آزمایشی اولین کارخانه خودرو پرنده جهان

نماینده مجلس: رفع فیلتر تلگرام به مراحل پایانی رسیده

واکنش سازمان تنظیم مقررات به رفع فیلتر یوتیوب در دانشگاه‌ها

مصوبه دولت برای «سیاست‌های کشور در شرایط ویژه» ابلاغ شد

ستاد کل نیرو‌های مسلح: ادعا‌های مشاور سعید جلیلی فاقد اعتبار است

رئیس سابق ساترا، «رئیس مرکز بسیج صداوسیما» شد

سازمان تبلیغات و شهرداری، مصدق را کنار صدام و قذافی گذاشت!

دیک چنی، معاون جمهوری‌خواه و با نفوذ جورج دبلیو بوش و معمار جنگ عراق درگذشت

گوترش: هر نیرویی در غزه مستقر شود باید مجوز سازمان ملل را داشته باشد

مردم نیویورک برای انتخاب شهردار پای صندوق‌های رأی می‌روند | «ممدانی» تا عصر دوشنبه پیشتاز اکثر نظرسنجی‌ها

پیشنهاد سردبیر
زندگی